Inkom Logo

Контакт

За сите додатни информации, објаснувања или понуди, без никави обврски можете да ни се обратите, а ние ке се потрудиме во најкраток можен рок да ви дадеме квалитетна и корисна информација.

Инком Инженеринг – Скопје
бул. Јане Сандански бр. 70/2
Трговски центар Бисер
тел. +389 2 2450 512
+389 2 2450 498
e-mail: inkodel@gmail.com