Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Инком Инженеринг - проектира, ревизија, надзор, изведува, опремува
повеќе за компанијата... about image

Компанијата Инком инженеринг е формирана во 1989 година и успешно работи од тогаш. Изведените и проектираните објекти се доказ за квалитетот и ...

понуда на услуги... services image

Примарната дејност на нашата компанија е проектирање и изведба на секаков вид на објекти, адаптација и реконструкција на објекти, ентериерно уредување ...

прегледај изведени проекти... projects image

Во своето долгогодишно постоење фирмата Инком инженеринг има изведено станбено деловни објекти, индивидуални станбени куќи, деловни објекти ...

инком контакти... contact image

За сите информации, објаснувања или понуди, можете да ни се обратите, а ние ке се потрудиме во најкраток можен рок да ви дадеме квалитетна и корисна информација